vrijdag 13 juni 2014

VT4 omroepster Véronique De Kock presenteert Zomeraperitief aan Vlaamse kust


Afgelopen zondag ging de 21e editie van het Zomeraperitief van start, één van de grootste shows aan onze Vlaamse kust, in samenwerking met de Nationale Loterij en Subito !

Gedurende 28 shows in de maanden juli en augustus kan U GRATIS komen genieten van optredens van talrijke populaire Vlaamse artiesten, o.a. Wim Soutaer, Eddy Wally, Wendy Van Wanten, Bart Kaëll, The Sunsets, Lindsay, Nicole & Hugo, enz. De presentatie wordt verzorgd door Tess Goossens, Luc Appermont, Véronique De Kock en Guillaume Devos.
Tijdens de plaatselijke trekkingen van de Nationale Loterij kan het publiek mooie prijzen winnen !

Zomeraperitief 2009, de kusttournee van de Nationale Loterij, gaat vandaag van start in Blankenberge. Tot 16 augustus kan je een resem artiesten aan het werk zien langsheen de Vlaamse kust. De presentatie is afwisselend in handen van Véronique De Kock, Tess Goossens, Luc Appermont, Ronny Daelman en Guillaume Devos.

De volgende artiesten kan je deze zomer aan het werk zien tijdens Zomeraperitief 2009: Bart Kaëll, Wim Soutaer, Nicole & Hugo, Lester Senior (Lester & Abdou), Jeason, Eddy Wally, Guillaume Devos, Wendy Van Wanten, Dimitri 'Dimi' Vantomme, Lindsay, Tonya, Paul Severs, Nathalie Tané, The Sunsets, Miss Behave (X-Factor) en Marjolein.

Een overzicht van welke artiesten in welke badplaats optreden, vind je op de website van Zomeraperitief 2009: www.zomeraperitief.be.

Zomeraperitief houdt op zondag 12 juli halt in Blankenberge en De Haan, op 15 juli in Nieuwpoort en Oostduinkerke, op 19 juli in Oostende en Middelkerke, op 20 juli in Bredene en Koskijde, op 21 juli in Blankenberge en Middelkerke, op 26 juli in Westende en Blankenberge, op 27 juli in Zeebrugge en Bredene, op 2 augustus in Blankenberge en Wenduine, op 5 augustus in Blankenberge en Bredene, op 9 augustus in Mariakerke en Blankenberge, op 12 augustus in Westende en Koksijde, op 14 augustus in Oostduinkerke en Blankenberge, op 15 augustus in Middelkerke en op 16 augustus in Sint-Idesbald en Blankenberge.

Zomeraperitief: presentatie Véronique De Kock!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten