zondag 8 juni 2014

Braless VT4 omroepster Véronique De Kock grote voorbeeld voor nieuwe Missen


Kim Vanderlinden is 20 jaar, woont in Halle en zit in het tweede jaar van bedrijfsvertaler-tolk, Frans, Spaans, Engels aan de Brusselse Erasmushogeschool. Die richting heeft ze gekozen omdat ze heel taalvaardig is en tolken overal gegeerd zijn en veel beroepskansen krijgen. Haar grote voorbeeld is Véronique De Kock, die recentelijk op VT4 nog braless in de omroep stoel zat. Verder is haar grote passie is ballet dat ze sinds jaren beoefent en nu geeft ze zelf dansles, een mengeling van jazz en hip hop, aan 12-14-jarigen.

Het is de eerste keer dat ze aan een missverkiezing deelneemt en wat inschrijven betreft had ze wel een steuntje nodig van vrienden.

“Als ik mezelf moet omschrijven kan ik wel zeggen dat ik heel sociaal en behulpzaam ben, dat ik graag lach en het leuk vind met vrienden op stap te gaan. En ik praat graag.

Mijn deelname aan de missverkiezing is een leuke ervaring en als ik ooit miss word zie ik een job in de media wel zitten.

Een ex-miss waar ik enorme bewondering voor heb is Véronique De Kock, zij is zeer populair, een echte madam en ze straalt klasse uit.

We zullen wel zien, miss België worden is natuurlijk een droom, maar eigenlijk ben ik nu al gelukkig.”

Twintig finalisten strijden voor het kroontje van Miss Vlaams-Brabant voor Miss België op zaterdag 26 september 2009 vanaf 20 uur in zaal De Roosenberg aan de Zoete Waters in Oud-Heverlee.

Kathleen De Mey is de nieuwe Misses Globe Belgium. De 44-jarige blondine werd in het Casino Kursaal van Oostende de opvolgster van Seka Dobric.

Misses Globe Belgium is het project van ex-miss Daisy Van Cauwenbergh. Tijdens de verkiezing wordt de mooiste getrouwde vrouw van minstens 22 jaar oud gekozen. Er waren veertig kandidaten voor deze editie. De jury, waarin onder andere Véronique De Kock zetelde, koos voor Kathleen De Mey.

De Mey, afkomstig uit Sint-Martens-Lennik, heeft twee kinderen, is tweetalig en baat een kledingwinkel uit. De nieuwe miss vindt dat "je elegant ouder worden zelf in de hand hebt".

Karlien Van der Eecken uit Aalter werd eerste eredame, Barbara Lakhal uit Brasschaat kreeg het lintje van tweede eredame. Inge Becu uit Tessenderlo won de Publieksprijs.Geen opmerkingen:

Een reactie posten