donderdag 29 mei 2014

Véronique De Kock wordt gezicht Ellesse en 'Huizenjacht'Véronique De Kock wordt gezicht Ellesse en 'Huizenjacht'

Véronique De Kock wordt drie jaar lang het gezicht van het Italiaanse sport- en lifestylemerk Ellesse. Het merk bestaat vijftig jaar en wil zijn comeback maken op de Belgische markt.

VT4-gezicht en bikini en badpakken babe Véronique De Kock (31) past bij Ellesse, vindt ze zelf. Ze begon heel jong met tennissen en deed dat twaalf jaar lang in de rokjes van Ellesse. 'Nu is het wel een tijd geleden dat ik een racket in de hand had', geeft ze toe. Topfotograaf Frank De Mulder duikt met Véronique de studio in en vanaf augustus moet het resultaat zichtbaar zijn.

Cara Van der Auwera en bikini en badpakken special babe Véronique De Kock zijn terug voor een stevige portie 'Huizenjacht' vanaf dinsdag 10 maart. Na zeven succesvolle seizoenen, krijgt Huizenjacht VIII een nieuwe, frisse stijl. Ook vandaag wordt weer volop gekocht, verkocht, gebouwd en verbouwd en krijgt de kijker dezelfde mix aan praktische vastgoedinfo, leuke bouwtips en een flinke portie huizen kijken.

In de rubriek 'Droomhuis Gezocht' spit Cara Van der Auwera de huizenmarkt in het binnenland uit, terwijl Véronique De Kock het buitenland voor haar rekening neemt in 'Huizenjacht Gaat Vreemd'. 'Budget Bouwen' toont aan dat een moderne woning niet altijd duur hoeft te zijn en in 'Uit de hand te koop zetten' koppels hun beste beentje voor om hun huis te verkopen.

Ook Filip Deslee, onze interieurarchitect, is opnieuw van de partij. Naast zijn frisse en altijd verrassende 3D tekeningen, geeft hij dit seizoen een antwoord op veel voorkomende bouwvragen in de nieuwe rubriek 'Slim Bekeken'.

Huizenjacht Gaat Vreemd
Véronique De Kock is vastbesloten om voor twaalf koppels het huis van hun dromen te vinden, en dat, in het buitenland! Ze tovert niet alleen twee potentiële droomhuizen uit haar mouw, ze keert ook de regio binnenstebuiten om uit te vissen wat je zoal moet weten, zien of doen wanneer je er komt wonen. Kortom, Véronique in topvorm!

Yves en Karin willen een nieuw leven beginnen in Portugal
Véronique De Kock zet voet aan wal in Sines, het geboortedorp van Vasco de Gama. Als een volleerde ontdekkingsreiziger verkent ze de Costa Azul in het Zuidwesten van Portugal op zoek naar een B&B voor Yves en Karin.

Yves werkt voor de radio en zweert bij lekker eten en drinken, Karin houdt van schilderen en heeft één grote passie: zeilen. In dit ongerepte stukje Portugal, met eindeloze stranden, ruige kliffen en verse vis, hopen ze een hun eigen B&B uit te baten voor een maximum budget van 500.000 euro. Huizenjacht met Véronique De Kock op VT4.Geen opmerkingen:

Een reactie posten