donderdag 12 december 2013

Veronique De Kock drie keer anders



Zo hadden we Veronique De Kock nog niet gezien. De ex-miss België zien we meestal in avond- of cocktailjurken. Maar tijdens een modeshow in Sint-Martens-Latem toonde ze zich van een totaal andere kant.

Veronique De Kock defileerde samen met onder meer Annelien Coorevits tijdens de opening van Garage Vandenberghe, gespecialiseerd in merken als Ferrari, Lamborghini en Bentley. Dikke wagens, daar zijn ex-missen duidelijk niet vies van.

Veronique verraste eerst in hippie-outfit. Compleet mét haarband. Daarna kreeg het publiek nog een sportieve VT4-presentatrice te zien. De Kock laat zich maar zelden in joggingpak fotograferen. Maar ze eindigde zoals we haar het best kennen. In een feestelijk jurkje.

Véronique De Kock gaat de sfeer opsnuiven in het land van de samba en de Copacabana. Met vier Vlaamse koppels trekt zij richting Brazilië voor het zevende seizoen van 'Temptation Island'. Verleiding is er een "way of life". En dat moet je de vrijgezellen geen twee keer zeggen. Niet toevallig komen de "zeven hoofdzonden" uitgebreider aan bod dan ooit.

Cara Van der Auwera laat in het achtste seizoen van 'Huizenjacht' de huizenjagers los in Vlaanderen. En Véronique De Kock zoekt in zonovergoten landen de mooiste panden uit voor landgenoten die België voorgoed verlaten.


1 opmerking: