maandag 30 juni 2014

Véronique de Kock lanceert sexy kledinglijn


Naast haar eigen juwelenlijn 'Mas Tu Vu Jewels' heeft ex- Miss België en VT4 omroepster Véronique De Kock (32) nu ook een eigen kledinglijn.

"Kleurrijke, sexy cocktailjurken waarmee je tijdens de feestdagen kan scoren, maar die je evenzeer op evenementen of beurzen kan aantrekken,'' aldus Véronique De Kock.

Ze onthulde de collectie bij 'Bobo' in Tremelo, de kledingzaak waar de 'Space Véronique De Kock'-lijn verkocht wordt, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

"Toen Jan, de eigenaar van Bobo, het me voorstelde, heb ik meteen toegehapt", vertelde De Kock. "Ik had dit zelfs in mijn stoutste dromen niet durven denken. Ik heb vooral de accenten gelegd en de kleuren gekozen. Er zit veel zwart in. Dat verkoopt altijd."

De jurkjes - die Véronique De Kock samen met de Italiaanse firma 'Space Style Concept' ontwikkelde - zijn te verkrijgen van maat 34 tot en met 42 en kosten rond de 100 euro.

"Ik ga geen winter- en zomercollectie uitbrengen. Voorlopig focus ik me enkel op de feestlijn. Maar het is wel de bedoeling dat ik dit in de toekomst ga uitbreiden.", aldus Véronique De Kock.















vrijdag 27 juni 2014

Véronique De Kock niet op Gala van de showbizzkalender 2010


In Brugge is zaterdagavond de showbizzkalender voor 2010 voorgesteld. Heel wat bekende personen poseerden weer gewillig voor de lens van fotograaf Henk Van Cauwenbergh.

Radiopresentator Kurt Rogiers prijkt op de cover. Binnenin zijn Eline De Munck (januari), Lynn Verlayne (februari), ex-Miss België Véronique De Kock (maart), ex-Miss Belgian Beauty Cynthia Reekmans (april), Meike Schulte (mei), Gilles de Bilde (juni), ex-Miss België Annelien Coorevits (juli), Ellen Dufour (augustus), huidig Miss België 2009 Zeynep Sever (september), Pascale Naessens (oktober), Marine Sterchele (november) en Kirsten Flipkens (december) terug te vinden.

Fotograaf Henk Van Cauwenbergh heeft op de tenen van Véronique De Kock getrapt, de enige Miss die op alle dertien van zijn kalenders te bewonderen is. De Kock stuurde haar kat naar het Gala van de showbizzkalender. "Véronique had een presentatieopdracht voor de slagersbond in Veurne", grapte Van Cauwenbergh.

Publieke vernedering
Aan de publieke vernedering van Véronique De Kock gaat een geschiedenis vooraf, schrijft de krant Het Laatste Nieuws. Half juni veroorzaakte Van Cauwenbergh de eerste rel door zich denigrerend uit te laten over het ouder wordende Missen-landschap in Vlaanderen.

Diezelfde Missen poseerden heel vaak voor zijn Showbizzkalender."De dertigplussers, Véronique,Tanja, Ilse, het wordt wat zielig. Het zijn bijna één voor één superopportunistische miekes die weten dat de biologische klok tikt... Je leest de paniek in die blikjes. Maar wat kúnnen ze? Wat rechtvaardigt hun BV-schap?", vroeg Henk zich toen af.

Topmodellen
Onder meer Véronique De Kock en Tanja Dexters waren er danig van in hun wiek geschoten. Van Cauwenbergh doet weinig moeite om die uitspraken van toen te nuanceren. "Ik heb niets tegen Véronique De Kock of tegen Tanja Dexters. Dat zijn in Vlaanderen mooie sexy dames.

De discussie ging 'm erover of er bij onze BV's ook echte topmodellen zijn en dan zeg ik: we hebben topmodellen, maar die heten Anouk Lepere, Ingrid Seynhaeve of Elise Crombez. Tanja noch Véronique zijn topmodellen en dat was de discussie", besluit Van Cauwenbergh.








woensdag 25 juni 2014

Vlaamse mannen zitten het liefst met Véronique De Kock naakt in bad


Een nogal opmerkelijke uitslag van een onderzoek over met wie Belgische of Vlaamse mannen het liefst naakt in bad duiken. Bovenaan staan Véronique De Kock, Lien Van de Kelder, Hanne Troonbeeckx of de buurvrouw.

Vrouwen zitten het liefst alleen in bad, mannen hebben graag gezelschap, het liefst van Véronique De Kock. En terwijl vrouwen uitkijken naar een goede massage van borsten en lichaam, dromen mannen wel eens van hun naakte buurvrouw in bad. Dat zijn enkele conclusies van de grootschalige enquête die verzorgingsmerk Kneipp hield bij meer dan 4.000 Belgen. Enkele verrassende badkamergeheimen onthuld…

Over en uit met onze badkamergeheimen, want verzorgingsmerk Kneipp polste bij ruim 4.000 Belgen naar hun douche- en badgewoontes. Daaruit blijkt onder meer dat mannen een douche boven een bad verkiezen, terwijl vrouwen even graag douchen als baden. Eén op de twee Belgen vindt die combinatie trouwens ideaal.

We nemen een douche of bad om te genieten en te relaxen (43%), om de werkstress weg te spoelen (21%) en om te filosoferen, te dromen of te fantaseren (15%). Ook leuk: één op de tien vrouwen neemt een bad/douche om even helemaal weg te zijn van partner, kinderen of schoonouders. Nog opmerkelijker: bij 3% van de Waalse vrouwen en mannen mag het huisdier mee in bad…

Ruim zes op de tien Belgen zitten het liefst alleen in bad, zonder pottenkijkers. Dat geldt vooral voor vrouwen. Ze zien het badmoment als een ultiem‘ik-moment’: pure ontspanning én plaats genoeg in bad. Naast hun eigen vriend of man, mogen daarna volgende BV’s instappen: Roel Vanderstukken, Koen Wauters en Kurt Rogiers. Internationaal kiezen vrouwen voor Brad Pitt, George Clooney en Johnny Depp. Maar wat bovenal telt, is dat de badpartner een goede massage kan geven!

Mannen hebben graag gezelschap. Ruim één op de drie mannen zit het liefst naakt in bad met zijn partner. Daarnaast zien mannen ook hun buurvrouw zitten, Hanne Troonbeeckx, Lien Van de Kelder en Véronique De Kock. De Hollywood-top drie omvat Cameron Diaz, Angelina Jolie en Jessica Biel. Douchen doen we bij voorkeur allemaal graag alleen, zowel vrouwen als mannen, Vlamingen als Walen.

De best bewaarde badkamergeheimen…

Tot slot peilde Kneipp naar de best bewaarde badkamergeheimen. Zonder blikken of blozen volgt hier de top tien:

1. Naakt zingen en swingen alsof je een echte ster bent.

2. Spelen met de massagestralen van de douchekop…

3. Spannende vrijpartijen in bad of in de douche.

4. Vrouwen: doen alsof je een echte Hollywood-ster bent – waarbij de badscène van Julia Roberts in Pretty Woman wel erg populair blijkt te zijn.

5. Het kind in je naar boven halen: met schuim een baard of bikini maken.

6. Na de douche of het bad een tijdje naakt door het huis blijven lopen.

7. Mannen: stiekem crèmes en verzorgingsproducten van vrouw/zus/moeder uitproberen.

8. Zakelijke telefoontjes afhandelen en niet laten merken dat je in bad zit.

9. Voor eigen ‘bubbels’ zorgen in bad…

10. Vergeten dat je het bad laat vollopen en een ‘overstroming’ aantreffen.

maandag 23 juni 2014

Meer van VT4 omroepster Veronique De Kock!


Volgens lingeriemerk Triumph belichaamt Véronique De Kock alles waar het merk voor staat. En wie zijn wij om dat intwijfel te trekken? De nieuwe sexy foto's spreken immers voor zich!

Vero zal binnenkort overal te zien zijn in deze leuke lingeriesetjes en als je daar niet genoeg van krijgt, dan dartelt ze ook nog eens bijna elke dag over je scherm in VT4's huizenjacht.

West-Vlaming Thomas Geerolf verkoopt zijn gerenoveerde hoeve in Meldert via het programma 'Huizenjacht' van Véronique De Kock op VT4. Hij mag in vijftien seconden zijn woning aanprijzen.
Het huis van Thomas Geerolf aan de Faluintjesstraat staat te koop voor 235.000 euro. Het wordt door Huizenjacht aangeboden via het programmaonderdeel 'Uit de hand te koop'. Uitgebreid wordt het pand beschreven, met de indeling, ligging en prijs.

Op het einde krijgt Thomas 15 seconden om zijn woning aan te prijzen. 'Op zich lijkt dat weinig, maar je beseft pas als je ervoor staat dat 15 seconden vullen geen lachertje is. Ik ben verwonderd wat je allemaal kunt zeggen.'

Het waren de programmamakers van Huizenjacht die Thomas contacteerden. 'Ik zag een medewerking meteen zitten. Twee dagen na het contact stond de opnameploeg aan mijn deur. Ze hebben bijna vier uur gefilmd.'

Thomas neemt met pijn in het hart afscheid van zijn gerenoveerde hoeve. 'De woning heeft een ziel. Ik ben zeer gehecht aan de originele uitstraling. Het brengt me tot rust. De woning is een onderdeel van een hoeve uit wellicht de 18de eeuw. Ze werd door de vorige eigenaar met aandacht en respect voor de authenticiteit tot een modernere woning omgebouwd. Modern en klassiek zijn er samengesmolten tot een perfect huwelijk. Onder de open haard is in de vloer een grote arduinen waskuip ingewerkt. Ze zat verborgen onder het stro in een kippenhok. De oude houten balken in het plafond bleven bewaard. De vloer is deels in hout en deels geplaveid met gerecupereerde tegels uit een kerk. De deuropeningen zijn 1,80 meter hoog. Ik meet 1,86 meter. Enkele pijnlijke botsingen leerde me vlug tijdig mijn hoofd in te trekken. De gewelfde kelder is met zijn constante temperatuur een ideale plaats om wijn te bewaren.'

Thomas komt uit Tielt en verhuisde naar Meldert voor zijn vriendin Eva, die werkte in Asse, en voor zijn werk in Gent. 'Het was een geschikte ligging tussen de twee locaties', weet Thomas. 'Als gevolg van de economische crisis raakte ik mijn job in Gent kwijt. Mijn nieuwe baan bij Coworks in Brugge ligt te ver van Meldert. Ook de relatie met Eva is ten einde. Ik ga terug naar mijn roots. Mijn nieuwe vriendin is van Veurne. Ik woonde graag in Meldert en genoot er van de prachtige wandelingen in het Kravaalbos, de gezelligheid in de cafés en het observeren van de vissers aan Meldertvijver. Maar je moet ook economisch denken.'

Sinds 24 augustus brengt VT4 dagelijks om 19.30 uur nieuwe afleveringen van 'Huizenjacht'. Cara Van der Auwera en Véronique De Kock trekken op onderzoek. Het programma heeft verschillende rubrieken. De woning van Thomas Geerolf wordt vanavond aangeprezen.