woensdag 11 september 2013

Véronique De Kock 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' van start


http://rapidshare.com/files/205707320/Veronique_De_Kock_sexy_omroepster_VT4.mp4

'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' met Véronique De Kock ging gisteren van start op VT4 met gemiddeld 221.388 kijkers & 16% op 15-44. Ter vergelijking: de eerste aflevering van het vorige 'Temptation'-seizoen haalde twee jaar geleden 241.309 kijkers, tegenover de kanonnen van vtm en Eén bleef 'Temptation Island' dinsdagavond dus nagenoeg stabiel.

De eerste week van maart staat bij VT4 helemaal in het teken van 'Temptation Island'. Dinsdag had Chris al een wilde nacht, en ook brave Steve had bezoek op zijn kamer... Maar donderdag moeten hun vrouwen al naar hun eerste kampvuur. Hoe zullen zij reageren op de beelden?

De sexy foto's van Steve en Sandy spoken door het hoofd van Stefhanie. Opschudding alom want de vrouwen komen oog in oog te staan met de vrouwelijke vrijgezellen.

De vier vrouwen raken volledig over hun toeren. Onmiddellijk na de confrontatie staat de dames nog een verrassing te wachten en die valt niet bij iedereen in goede aarde.

Bovendien hebben de dames die avond hun eerste kampvuur met confronterende beelden voor Stefhanie en Katrien. Katrien vindt na het zien van de kampvuurbeelden dat Chris al veel te ver is gegaan en is er van overtuigd dat 'Temptation Island' voor hen niet goed zal aflopen.

's Avonds brengt Véronique De Kock slecht nieuws: de mannen moeten twee verleidsters naar huis sturen. De kans dat Michelle weggestuurd wordt, is heel klein, want Jurgen is erg close met haar, vooral wanneer hij denkt dat de camera's niet draaien... Verleidelijke Sandy zorgt ervoor dat Steve zijn vriendin Stefhanie volledig vergeet. En Chris krijgt opnieuw hoog bezoek op zijn slaapkamer...

Een gratis vakantie in Brazilië met Véronique De Kock: vier Vlaamse koppels hadden er wel zin in. De tien vrijgezellen van 'Temptation Island' moesten ze erbij nemen.
Het is niet altijd makkelijk om een rode draad te vinden in een programma als Temptation Island . Dit jaar is die draad er wel: in het zevende seizoen van dit hormonale circus staan de zeven hoofdzonden centraal. De makers vinden dat logisch 'omdat de verboden vrucht nergens zo zoet smaakt als in Brazilië'. Wij hebben het ook maar van horen zeggen.

Voor het eerst is Temptation Island ook een zo goed als volledig Vlaamse bedoening: de vier koppels zijn Vlaams en er gaan hooguit een paar Nederlandse vrijgezellen mee.

Veel meer hoeft u over Temptaton Island niet te weten. Behalve dat Véronique De Kock het zaakje opnieuw presenteert en de makers een paar kunstgrepen hebben uitgehaald om het allemaal wat spannender te maken.